Στέφανος Κασσελάκης: Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα – «Δεν υπάρχουν τοτέμ»

Στις φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε με μια μακροσκελή ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

«Οι συνεργασίες χτίζονται από κάτω προς τα πάνω – και σε αυτήν τη διαδικασία είμαστε παρόντες» γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και συνεχίζει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. «Οι συνεργασίες δεν επιβάλλονται επειδή ξαφνικά το σύστημα βλέπει τον Μητσοτάκη να αποσταθεροποιείται και ψάχνει την επόμενη ρεζέρβα του».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή κάποιες δημοσκοπήσεις που θέλουν τον Τσίπρα να θεωρείται καταλληλότερος να ηγηθεί ένα νέο σχήμα προσθέτει χαρακτηριστικά… «κανάλια, εφημερίδες, δημοσιογράφοι, δημοσκοπήσεις – ολόκληρο το σύστημα θέλει να σας επιβάλλει και το πρόβλημα και τη λύση. Τους δήθεν σωτήρες που θα μπορούν να ελέγξουν».

Αφήνει αιχμές για τον Τσίπρα χωρίς να τον «κατονομάζει», αναφέρει ότι «δεν υπάρχουν τοτέμ στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέλη μας θα ακούσουμε και θα φέρουμε τις ριζικές αλλαγές που απαιτούν από εμάς». Δεν διστάζει να προαναγγείλει και νέο κύκλο απολύσεων στο κόμμα μιλώντας για ορθολογισμό.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να αφήσει όσες φορές χρειαστεί την καρέκλα και να προσφύγει στην κρίση του λαού, κόντρα στα σχέδια του συστήματος. Αναφέρεται και στο σχέδιό του ένα σχέδιο για το δεύτερο μισό του 2024 που «θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικό κόμμα».

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο